23 Şubat 2016 Salı

Fondötenler : Rimmel Stay Matte Fondöten Ivory

Bir önceki yazımda Rimmel Stay Matte Primer hakkında bilgi vermiş, ne kadar memnun kaldığımı anlatmıştım. Şimdi sıra, size şimdiye kadar kullandığım en güzel ürünlerden birisini anlatacağım.

Günlük hayatta pek yoğun makyaj yapmadığımı daha önce belirtmiştim, ama yoğun iş hayatından dolayı çoğu zaman cildimin bir iki rötuşa ihtiyacı olduğu anlar olabiliyor, bu dönemlerde pek yoğun olmayan ancak cildimi daha canlı gösteren bir ürün kullanmaktayım.

Rimmel Stay Matte Makyaj Bazı'na bağlı olarak kullandığım ürün Rimmel Stay Matte Fondöten!


Rimmel Stay Matte Fondöten'in en büyük özelliği, benim gibi karmadan yağlıya dönen ciltlerde parlamayı engellediği gibi, yaklaşık 8 saate kadar ciltte kalıyor. Benim cildimde herhangi bir kusma yapmamasına karşın, makyaj bazı ile daha iyi performans gösterdiği bir çok uzman tarafından da vurgulanmaktadır.




Ürünün 8 farklı tonu bulunmasına rağmen, ne yazık ki Türkiye'ye sadece 5 tonu gelmektedir. Ürünün ambalajı, basit ve kalitesiz durduğu için, bazı kullanıcılar tarafından tercih edilmiyor. Ürün 30 ml boyunda olup, fiyat olarak da gayet uygundur. İndirimsiz fiyatı 16,90 lira olmasına karşın indirimli dönemlerde 50%'ye varan indirimlerle bile alınabilir.




Ürünün herhangi bir alerjik etkisi bulunmamakla birlikte, siz yine de ne olur ne olmaz diye bileğinizde deneyiniz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder