12 Mart 2016 Cumartesi

Saç Bakımı : Superdrug Style Expertise Deniz Suyu Spreyi 03

Kışın şekil alması için uzun süre uğraştığım ancak yazın denizin etkisiyle doğal dalgası harika görünen saçlarım var. Açıkçası yaz mevsimini belki de en çok bu yüzden seviyorum. Nemli havanın etkisine rağmen, deniz suyu saçlarımı muhteşem hale getiriyor.

Soğuk havanın etkisinden midir nedir bilemem, kışın saçlarımdaki dalgalar şekil almakta inat ettiği dönemde kardeşimin tavsiyesi ile tanıştığım bir üründür deniz suyu spreyi.

Açık konuşmak gerekirse size bahsedeceğim bu üründen önce Tony&Guy markasının deniz suyu spreyini kullanmıştım, onunla alakalı deneyimlerimi de daha sonra anlatacağım ancak bu ürünle tanıştıktan sonra ilk tercihim değişti.

Ürünümüz, Superdrug Style Expertise Salt Spray 02

Ürünümüzün kokusu oldukça hoş, nemli saça uygulandığı takdirde saçın şekil alması ve doğal dalgasını kazanması çok da uzun sürmüyor, bu ürünü uyguladıktan sonra saçınızı kurutarak istediğiniz şekli kolaylıkla verebilirsiniz.


Bir çok uzman, bu spreylerin deniz suyu ile pek alakası olmadığını söylese de, ürün tuzlu yapısını kolaylıkla hissettirebiliyor. Ürünün belki de tek dezavantajı, diplerine uygulandığında saçta sert bir görüntü oluşturması ve saç tellerinde bir kaç günlük jöle etkisi yaratması. Bundan dolayı ben genelde ürünü uyguladıktan sonra saç köklerine hacim kazandırmak için kabartıyorum.


Ürün, türevleri gibi pahalı olmamakla birlikte, her gün kullanıma da uygun değil ancak saçınız biçime girmekte inat ediyor ya da doğal görünümünü kazandırmak istiyorsanız, bu ürünü deneyin derim. Ürün fiyatı yaklaşık olarak 15 lira olup ben aldığımda 7 liraydı. Dolayısıyla indirimleri takip edin derim.

Bu serinin farklı ürünleri de var, buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder