10 Mart 2016 Perşembe

Güneş Kremleri : Yves Rocher 50 SPF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi

Daha önce size bahsettiğim gibi karmadan yağlıya bir cilt tipine sahibim. Kış aylarında çok rahatsız etmese de bahar ve yaz aylarında sürekli temizleme isteği uyandıran, makyajınızı adeta bir çamur maskesine kadar götürebilen bir cilt tipi :) (Tabi benim gibi çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorsanız geçerli bunlar.) Hal böyle olunca da seçtiğim ürünlerin hep bu yağlanma hissini en aza indirgeyecek yapıda olması gerekiyor.

Bugün size anlatacağım güneş kremi benim gibi yağlanma, parlama sorunu yaşayan arkadaşların da rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.

YVES ROCHER  50 SPF YAŞLANMA KARŞITI KORUYUCU YÜZ KREMİ



Bir çok ürününü kullanıp memnun kaldığım Yves Rocher markasının bu güneş kremini geçen yıl doğum günü indirimimle almıştım. Bir kaç aydır kullandığım ürün beklentilerime cevap verdi diyebilirim. Hafif yağlı nemlendirici bir yapıda olan ürün yüzünüze uyguladığınızda kesinlikle diğer güneş kremleri gibi yoğun ve ağır bir tabaka hissi yaratmıyor. Normal bir nemlendirici gibi çok hafif bir parlaklık oluyor yüzünüzde. İnce bir pudrayla kolayca matlaştırabileceğiniz bir parlaklık.


Ayrıca ürün yaşlanma karşıtı. Güneş lekelerinden korkanlar! Bence deneyebilirsiniz :)
Ürün 30ml. ve indirimsiz fiyatı 67.90 lira. Fakat markanın indirimlerini takip ederseniz siz de benim gibi çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Umarım siz de benim gibi memnun kalırsınız. Tavsiye edeceğiniz başka güneş kremleri var ise lütfen siz de bizimle paylaşın.

Daha önce size bahsettiğim güneş kremine göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Hepimize bol gülüşlü ve bol güneşli günler dilerim :)

Ö.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder