20 Mart 2016 Pazar

Diş Macunları : Splat - Organik Diş Macunu

Hassas diş etlerine sahipseniz ve her diş macununa güvenip kullanamıyorsanız, size şu ana kadar kullandığım en güzel diş macunlarını tanıtmak istiyorum.

Splat Professional Diş Macunları

Bir kaç farklı boyutta ve türde olan Splat Diş Macunları organik bir ürün olup, ihtiyaca bağlı olarak farklı özelliklere sahiptir. Gelelim kullandığım ürünlere:


1- Splat Biocalcium Diş Macunu: Mavi kutuya sahip olan bu ürün, içinde diş minesini öneren bileşenlere sahiptir. Kesinlikle florür içermediği için, diş minesini çepeçevre sararak korur.


2- Splat Aromaterapik Diş Macunu - Gece Bakımı: Geliştirilmiş formülü gece boyu koruma ve ferahlık sağlamaya yardımcı olur. Yumurta kabuğundan üretilen kalsis diş minesini güçlendirmeye ve diş hassasiyetini azaltmaya yardımcı olur.


3- Splat White Plus İnovatif Diş Macunu: Düzenli kullanımda Papain ve Polydon diş üzerinde oluşan izlerin nazikçe ve etkili bir şekilde temizlenmesine, dişlerde doğal beyazlığı sağlamaya yardımcı olur. Düzenli fırçalama ile plakların çözülmesine ve tekrar oluşumlarını engellemeye yardımcı olur. Çay, kahve ve sigara içenler için idealdir. Potasyum iyonları diş hassasiyetini arttırmaz.İçeriğindeki florür diş çürümelerini engellemeye yardımcı olur.

Splat ürünleri kesinlikle, alkol ya da diş minesine zarar verecek herhangi bir ürün içermez. %100 organik olduğu için de kullanmaktan çekinmeyiniz.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder